Kanaal - Custom Magazine - News

Een nieuw inspirerend magazine voor adverteerders en reclame agentschappen.

20/06/2014

Op 19 juni werd het eerste nummer van Sparkle boven het doopvont gehouden. Sparkle is een magazine dat zich richt tot marketing- en communicatiespecialisten. Het is een initiatief van bpost in samenwerking met UBA, ACC en bdma. In Sparkle worden sprankelende antwoorden gegeven op de vele vragen die door adverteerders en agentschappen gesteld worden: hoe ontwikkel je klantenrelaties? Hoe haal je voordeel uit loyaliteit? Hoe versterk je je imago? Welke middelen zet je in? En welke rol spelen de verschillende touchpoints in de mediamix?

Het eerste nummer — met ‘multichannel’ als hoofdthema — bevat inspirerende cases, verhelderende interviews, verrassende cijfers, interessante weetjes en nog zo veel meer.

Contentbureau Cypres zorgde voor de inhoud, de vormgeving en de algemene coördinatie van het magazine. Voor de illustraties werd er samengewerkt met Tom Schamp en voor de foto’s werd beroep gedaan op fotograaf Karel Duerinckx. Door hun creatieve inbreng werd dit magazine er eentje met een moderne en frisse look.

Sparkle verschijnt 2 keer per jaar. We zijn nu al bezig om ideeën te verzamelen voor het volgende nummer, dat in het najaar van 2014 verschijnt. Heb je interessante cases, weetjes of een inspirerend verhaal te vertellen? Laat het ons weten, dan staat jouw verhaal misschien in de volgende Sparkle.

Ontvang je Sparkle nog niet en wil je het volgende nummer graag in je brievenbus? Mail dan naar  sparkle@bpost.be

Avatar
Guest Blogger

Gerelateerde Cases:

Creativiteit in huis-aan-huis zorgt voor 300% meer respons

...
Lees verder

De uitstraling van uw merk versterken met direct mail

...
Lees verder

Waarom direct mail werkt in combinatie met kranten en magazines…

...
Lees verder
Al onze Cases