In-Home Advertising

gets your brand into the heart of the home

Iedereen krijgt graag post.

 Het is een dagelijks ritueel. Uw brievenbus leegmaken. Nieuwsgierig en vol verwachting. Wat heeft de postbode deze keer gebracht? Wie schreef me vandaag? Een moment met hoge betrokkenheid.

In-Home advertising brengt uw merk in het hart van de huiskamer, daar waar de beslissingen genomen worden.  Uw campagne belandt rechtstreeks op de keukentafel. Wij openen voor u de deur, en helpen u bouwen aan een waardevolle en winstgevende relatie met de consument.

Uw campagne is pas relevant als u de consument juist benadert. Een verkeerde timing, foute plaats of onpersoonlijke boodschap zorgt ervoor dat uw campagne haar doel mist. Met In-Home advertising en meer bepaald direct mails bent u trefzeker. Met een boodschap die op het lijf van uw doelgroep geschreven is, op het perfecte moment en de juiste locatie. Relevantie gegarandeerd.

In-Home advertising is vertrouwenswekkend en speelt de emotionele kracht van het medium maximaal uit. De unieke ervaring, het persoonlijke gevoel en de tastbaarheid creëren een hoge emotionele impact, zeker op sleutelmomenten in ons leven. Door hier als merk gebruik van te maken, schept u een waardevol moment met de consument. De perfecte gelegenheid om uw relatie te versterken.

In-Home advertising zet uw doelgroep aan tot actie. Ons medium heeft impact op uw verkoop, rechtstreeks of onrechtstreeks. Haal meer rendement uit uw reclamebudget, met In-Home advertising in uw mediamix. Rendement dat we perfect kunnen meten.

Vertrouwen is de nieuwe valuta

We kunnen gerust zeggen dat we in onzekere tijden leven. Commerciële spam en sociale, politieke en economische veranderingen hebben nefaste gevolgen voor het vertrouwen van de consument. Deze trend...

Lees verder

De banken moeten inzetten op vertrouwen

De studie "Belgian Consumer Journey Survey", uitgevoerd door Ipsos, onderzocht de impact van de touchpoints op de perceptie van de boodschap doorheen het volledige aankoopproces van de consument. De...

Lees verder

Good targeting pays off

Welcome Media biedt u de mogelijkheid om zeer specifieke doelgroepen te bereiken. Uit een post-analyse die we onlangs uitvoerden voor een grote adverteerder bleek dat dit meer dan de moeite loont....

Lees verder
Al onze Insights

Kunstmaan wint B2B award met ‘De Helden van’t Kleingeld’ voor Bancontact

Bancontact stond voor een dubbele uitdaging...
Lees verder

Engelse humor overtuigt rijke Zwitsers om hun Duitse wagen vaarwel te zeggen

Wie niet sterk is moet slim zijn...
Lees verder

BT Sport prepares its subscribers for Ultra HD through a vanity kit

What better way to inform your subscribers than by getting your sports stars to do it for you...
Lees verder
Al onze Cases