Welcome Media

opens doors for brands

In-Home Advertising brengt uw campagne in het hart van het huis, rechtstreeks op de keukentafel. Welcome Media, de mediaregie van In-Home Advertising, heeft hiervoor de knowhow en de expertise. Als partner helpen wij u de deur te openen naar een waardevolle en winstgevende relatie met uw consument.

Als partner van media- en creatieve agentschappen, zoeken wij samen met u naar de In-Home Advertising oplossingen die het beste passen bij de behoeften van uw klant. Bovendien ondersteunen én versterken wij uw strategieën met onze kennis van de markt, onze pre- en post tests en onze intelligente dataservices.

Lees meer over onze oplossingen

Bij welcome media maken wij het u graag makkelijk, dat zit in ons DNA. We hebben een pak kennis in huis én een brede waaier aan oplossingen. Oplossingen die we aanpassen op maat van uw campagne. Hierdoor maken we de implementatie van uw campagne een stuk eenvoudiger.

Lees meer over onze oplossingen

Ons Team

Agency Partnerships

Als partner van media- en creatieve agentschappen zoeken wij samen met u naar de In-Home Advertising oplossingen die het beste passen bij de behoeften van uw klant. Bovendien ondersteunen én versterken wij uw strategieën met onze kennis van de markt en onze intelligente data.

Lees verder

‘In-Home Advertising Experience’ studie wint zilver op AMMA Awards 2018

Een zoom op onze zilveren AMMA award voor 'Media research of the year'...
Lees verder

Herinnering aan een heerlijke eerste verjaardag

Herbeleef deze fantastische avond via onze foto’s ...
Lees verder

Happy 1, Welcome Media !

Wij investeren in een media van de toekomst”, aldus Pierre Bertrand. “Een media die het digitale versterkt en die perfect in lijn ligt met...
Lees verder